Klagen bij gemeente kan nu online

Binnenkort kan iedere Amstelvener via internet dag en nacht, zeven etmalen per week, klagen bij de gemeente over dingen die hem niet zinnen. Maar ook vergunningen aanvragen en dergelijke. Op woensdag 20 februari gaat de zogenoemde Balie Online open. Die maakt het mogelijk te klagen vanuit de luie stoel. Of de klachten effect sorteren en worden beantwoord blijft natuurlijk, net als nu, de vraag. Hoewel: de gemeente belooft dat burgers die over Digid beschikken ook voortdurend de status kunnen volgen van hun ingediende klacht of aanvraag. In elk geval hoeft een inwoner geen brief meer te sturen of naar het gemeentehuis te gaan om zijn gal te spuwen over bijvoorbeeld een losse stoeptegel, gevaarlijke verkeerssituaties og stinkende vuilcontainers. Ook het indienen van bezwaarschriften tegen bijvoorbeeld wijzigingen van bestemmingsplannen kan bij de online balie.

 

Lees ook:Amstelveners toppers in DigiD contact met gemeente
Lees ook:Korting bij digitale aanvragen gemeentelijke diensten
Lees ook:Amstelveen loopt voorop met balie online
Lees ook:Afspraak voor paspoort of rijbewijs kan nu via internet
Lees ook:Nieuwe regeling klagen over Zorg bij gemeente

2 reacties op “Klagen bij gemeente kan nu online

 1. c.

  Ik wil dat de gemeente iedere week zowel de groene container als de grijze container komen legen in de lente|zomer maanden.
  Groenten afval inzamelen is prima,maar de stankoverlast en vliegen en maden op de koop toe niet,ik vind dat de gemeente daar ook haar verantwoordelijkheid in dient te nemen en dat gebeurd niet,ik ben de stank zat van al die vieze overvolle containers in de buurt.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Banaan

   Volkomen mee eens en graag niet tolereren dat meurende kliko’s 1.5 m van mijn tuin geparkeerd worden, zodat ik bij warm weer naast het genieten van een lekker zonnetje, ook kan genieten van zwermen vliegen, moerasgassen uitwasemde vuilnisbakken, die bijna op ontploffen staan als iemand met een sigaret in zijn mond langs loopt.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.