Ontmoeting nieuwe en oude AV-ers in Paaskerk

Paaskerk (web)De samenwerkende kerken in Amstelveen houden onder het motto ‘Come together’ zaterdag 14 april van 14.00 – 18.00 uur een spelletjesmiddag in het benedenhuis van de Paaskerk, Augustinuspark 1.

De middag wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. Het initiatief is bedoeld om nieuwe én oud Amstelveners met elkaar in contact te brengen. Iedereen neemt een hoofdgerecht meebrengt, het liefst uit de eigen cultuur. Alles komt op een grote tafel en wordt met elkaar gedeeld. Voor aanmelding en meer informatie kan men mailen naar [email protected].

Mensen van elders hebben na een lange reis een plek in Amstelveen gevonden. Degenen die er al jaren wonen en leven kunnen op deze manier de nieuwe Amstelveners ontmoeten, tijdens een grote gevarieerde maaltijd.

 

 

 

Lees ook:Maaltijd diverse culturen in Paaskerk
Lees ook:Vluchtelingenplatform houdt iftar
Lees ook:Café Welkom picknick in het Amsterdamse Bos
Lees ook:Buurttafel Paaskerk met RK Urbanusparochie
Lees ook:Vrijwilligers leeg pand vluchtelingen stoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.