Buurttafel Paaskerk met RK Urbanusparochie

Weer is er een zogenoemde ‘Buurttafel’ in de Paaskerk aan het Augustinuspark 1. Op donderdag 18 januari (18.00 uur) om precies te zijn. De kerk biedt de mensen in de buurt dan de gelegenheid om gezamenlijk te eten en met elkaar te praten.

‘Schuif aan en neem iemand mee’, adviseren de organisatoren. Voor de maaltijd zijn deze keer speciaal de kerkelijke buren van de geloofsgemeenschap St. Urbanus / H. Geest uitgenodigd. Men spreekt met elkaar over mogelijke vormen van samenwerking en zet dat gesprek kennelijk aan tafel voort.

Kijk voor meer informatie op www.paaskerk-amstelveen.nl. Inloop vanaf 17.45 uur, de maaltijd begint rond 18.00 uur. Kosten € 7 voor een (vegetarische) maaltijd met een dessert en iets te drinken. Men kan zich opgeven vóór maandag 15 januari 20.00 uur bij Jacqueline Meij 06-48 75 00 78, [email protected]

 

 

Lees ook:Weer buurttafel in Paaskerk
Lees ook:Buurttafel in Paaskerk
Lees ook:Weer buurttafel in Paaskerk
Lees ook:Buurttafel in Paaskerk
Lees ook:Weer buurttafel in Paaskerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.