Café Welkom picknick in het Amsterdamse Bos

Op zondag 6 augustus organiseert bewonersplatform Vluchtelingen Welkom Kronenburg (ooit opgericht voor de vluchtelingen in de noodopvang) van 12:00 tot 16:00 uur een picknick in het Amsterdamse Bos. Tijdens de Café Welkom picknick is er volop gelegenheid voor oude en nieuwe buurtbewoners om elkaar wat beter te leren kennen en samen ‘n mooie middag te beleven, zegt de organisatie.

Bewonersplatform VWK zorgt voor de basisbenodigdheden zoals brood en iets te drinken. Aan deelnemers wordt gevraagd wat mee te nemen om met elkaar te delen. Bijvoorbeeld broodbeleg, fruit of iets anders dat geschikt is voor de picknick. Als deelnemers over een picknickkleed beschikken, wordt hen verzocht dat mee te nemen.

Tijdens en na de picknick zijn er enkele muzikale optredens, spelletjes en informatie over toekomstige activiteiten van het bewonersplatform. Men kan ook zelf bijdragen aan de picknick door bijvoorbeeld een verhaal te vertellen, een gedicht voor te dragen of muziek te maken. Dat moet men dan vooraf laten weten.

 Opgeven

Opgave voor de picknick is nodig voor een evenwichtig aantal deelnemers. Mailen naar: [email protected] Eie dat doet, ontvangt dan alle benodigde informatie over de locatie in het Amsterdamse Bos en hoe men er het makkelijkste komt. Meer informatie over de activiteiten van bewonersplatform VWK: http://www.vluchtelingenwelkomkronenburg.wordpress.com

 

 

Lees ook:Café Welkom rond noodopvang
Lees ook:Vrijwilligers vluchtelingen willen doorgaan
Lees ook:Vluchtelingenplatform houdt iftar
Lees ook:Weer ‘welkom café’ voor vlchtelingen en bewoners
Lees ook:Weggeefavond Café Welkom in De Meent

Eén reactie op “Café Welkom picknick in het Amsterdamse Bos

  1. Frank Wijlens

    En ja, Oprah Winfrey is ook welkom. Al hoop ik dat zij een auto of iig een zak geld meneemt. Van mijn ouders kan ik alles krijgen, daar komt alleen zoveel psychologische druk (van beide zijden) bij kijken dat mijn vader opeens onder de pukkeltjes zit, een week niet kan werken en dat komt doe vluchtelingen niet ten goede.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.