MBO College Amstelland nu AMbassadeur

1992-Goulmy-ROC-INTO B-lancering-lage resolutieMet het aanbieden van werkplekken aan Participatiemedewerkers uit de regio Amstelland en Meerlanden zeggen MBO College Amstelland in Amstelveen en MBO College Airport in Hoofddorp bij te dagen aan een verhoging van de lokale sociale participatie en de uitvoering van de Participatiewet te steunen.

Via AM match werken diverse mensen met een oorspronkelijke afstand tot de arbeidsmarkt bij MBO College Amstelland en MBO College Airport als teamondersteuner, assistent facilitairmedewerker en receptiemedewerker.

Nel van Neerven, directeur Onderwijs van beide mbo-colleges, onderstreept de samenwerking en trad op 5 april toe tot de AMbassador club van ondernemingen die AM een warm hart toedragen en promoten bij collega bedrijven.

MBO College Airport is vakschool voor mbo-opleidingen voor de Luchthaven, de Luchtvaart, Travel & Hospitality en Logistieke Dienstverlening. MBO College Airport werkt samen met bedrijven in de luchtvaart als KLM, Lufthansa en TUI en logistieke bedrijven zoals de KLM, Swissport en Expeditors.

MBO College Amstelland is specialist in mbo-plus niveau 4-opleidingen, voor de overstap naar het hbo. De school werkt nauw samen met hbo-instellingen. Het onderwijs is internationaal en gericht op ondernemerschap. Een diploma biedt natuurlijk ook directe toegang tot werk.

AM match is een samenwerking van de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn. om in de regio Amstelland en Meerlanden ‘een succes te maken’ van de Participatiewet.

 

Lees ook:Lex Vonk directeur AM Match
Lees ook:Congres over werk onder Participatiewef
Lees ook:Keurmerk voor AM Match
Lees ook:MBO College Amstelland in nieuw pand van start
Lees ook:AM Match wil 140 banen voor gehandicapten

Eén reactie op “MBO College Amstelland nu AMbassadeur

  1. Kees

    Ik heb nooit getallen gehoord hoeveel fte men heeft aangenomen bij de gemeente ivm met de participatiewet, terwijl die al 3 jaar van kracht is. Maar dat zijn we wel gewend van de zwakke wethouder Maaike van Veeningen, die deel uitmaakt van die naar “openheid “ strevende partij D’66.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.