Blues in P60

17-05 - The King's Rhythm Crew featuring JB Meijers - bannerThe King’s Rhythm Crew, een blues collectief, staat donderdag 17 mei (20.30 uur) op het podium van P60. Ruud Weber, Fokke de Jong en Govert van der Kolm begonnen naast project King of the World een nieuw concept om in het begin van 2018 te kunnen spelen met hun vrienden en helden uit de blues scene. “The King’s Rhythm Crew feat’ bracht de mannen terug naar hun muzikale roots. In het verleden speelden ze al met veel artiesten uit het binnen – en buitenland, zoals Snowy White, Monster Mike Welch, Matt Schofield, David Gogo en vele anderen.

Deze tweede line-up van “The King’s Rhythm Crew feat.” is er een waar de heren erg trots op zijn. JB Meijers is zanger, producer, songwriter, multi-instrumentalist maar bovenal gitarist. Hij doet ongelooflijk veel projecten met verschillende artiesten. Zo kan men hem kennen als onderdeel van The Common Linnets en trad hij op met onder andere De Dijk.

Het enige waar het de laatste jaren nog wel eens aan ontbreekt is het spelen van de blues. En dat is precies wat JB samen met de King’s Rhtyhm Crew zal gaan doen.

The King’s Rhythm Crew featuring JB Meijers staat garant voor zeer diverse, smaakvolle blues en roots muziek met twee leadzangers, één gitarist extraordinaire, vette toetsen partijen, mooie backing vocals en vooral veel liefde voor (blues)muziek.

 

 

 

Lees ook:Festival Amstelveen City Blues in P60
Lees ook:Internationaal bluesfestival in schouwburg
Lees ook:Deel artiesten bekend voor AV City Blues
Lees ook:Internationaal bluesfestival in schouwburg
Lees ook:Internationaal bluesfestival in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.