Weggeefavond Café Welkom in De Meent

Op dinsdagavond 16 januari (20.00 uur) wordt een zogenoemde weggeefavond gehouden in De Meent aan Orion 3 door bewonersplatform Vluchtelingen Welkom Kronenburg. Iedereen kan dan goede, gebruikte kleding (voorzien van maatlabels) of speelgoed ter beschikking stellen aan in Amstelveen wonende statushouders, vluchtelingen, hun kinderen en mogelijk ook andere mensen met een krappe beurs.

Tijdens de ontmoetingsbijeenkomst Café Welkom – met zoals gebruikelijk koffie, thee, limonade, wat lekkers en informatie over volgende activiteiten – is er ook gelegenheid goede, gebruikte kleding en speelgoed in te brengen. Wie wat wil geven, wordt verzocht dit vooraf te laten weten en zo mogelijk wat vroeger (19:00 uur) langs te komen zodat er voldoende tijd is om het op tafels uit te stallen.

Aanmeldingen wegens de inbreng van kleding of speelgoed: [email protected] of 0621391185. Maar ook is iedereen welkom die niets brengt of haalt, maar gewoon wil deelnemen aan deze ontmoetingsbijeenkomst van nieuwkomers en andere buurbewoners.

Foto: weggeefmiddag op 10 december in Buitenveldert. Foto: Anton Groeneschey.

 

 

 

 

Lees ook:Weggeefmiddag voor kleding aan statushouders
Lees ook:Weer kledingbeurs in De Meent op komst
Lees ook:Vluchtelingen café blijft na gestrande noodopvang
Lees ook:Weer kleding en speelgoedbeurs in De Meent
Lees ook:Overtollig speelgoed Elzekatjes naar Roemenie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.