Afspraak voor paspoort of rijbewijs kan nu via internet

Voor het aanvragen van een paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs kan nu met de gemeente via internet vooraf een afspraak worden gemaakt. Dat kan dag en nacht via www.amstelveen.nl . Wie dat doet, hoeft minder lang te wachten dan wie daarvoor onaangekondigd naar het raadhuis gaat. Het is een toevoeging aan de elektroniosche dienstverlening waarmee de gemeente al een paar jaar bezig is. Aan de gemeentelijke website is nu een afsprakenmodule gekoppeld.  Via de button Balie Online op de startpagina of de productinformatie over de reisdocumenten en rijbewijzen komt de burger daar terecht. Inloggen via DigiD is niet nodig.

 

 

 

 

Vooral rond vakanties, als veel mensen een reisdocument of rijbewijs aanvragen, kunnen wachttijden soms oplopen.  Met een afspraak wordt men in principe direct geholpen. Telefonisch een afspraak maken is ook mogelijk. Noodzakelijk is dat overigens niet.

 

 

Lees ook:Loket 20 weer open voor belastingaangifte minima
Lees ook:Amstelveners toppers in DigiD contact met gemeente
Lees ook:Raadhuis extra avonden open voor paspoorten etc.
Lees ook:Korting bij digitale aanvragen gemeentelijke diensten
Lees ook:Rijbewijskeuring voor senioren

3 reacties op “Afspraak voor paspoort of rijbewijs kan nu via internet

  1. Anna T.

    @Gerben Ik dacht dat ze GREA heette en niet Gea

      /   Beantwoorden  / 
  2. Anna T.

    Sorry Johan! Mijn reactie was voor het artikel van de SP bedoeld! Sorry

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.