Stadshart krijgt ‘Fietshuys’

fietshuysIn het Stadshart wordt in maart Het Fietshuys geopend. Dat is het resultaat van samenwerking van de ondernemers Silvan Overtoom en Philip Wallage. De nieuwe winkel naast de Bijenkorf gaat vierhonderd vierkante meter in oppervlakte beslaan. Meer informatie: www. stadshartamstelveen.nl.

Het Fietshuys zegt een nieuwe fietswinkelformule te hebben ontwikkeld, met behalve aandacht en gastheerschap ook een quick fix voor snelle reparaties. Er wordt verder een breed assortiment fietsen, bakfietsen en elektrische fietsen gevoerd. Er was tot nu toe een winkel onder de naam ‘Wiel Tweewielers’ aan de Hortensialaan 14, maar die is volgens Silvan Overtoom uit zijn jasje gegroeid.

“Het is tijd om te gaan uitbreiden. Ondanks een grotere locatie blijft service en de persoonlijke benadering in onze dienstverlening heel belangrijk. Zo ontvangen onze klanten standaard een gratis servicebeurt bij de aankoop van een nieuwe fiets. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook altijd de koffie voor ze klaarstaan, onze gastvrijheid moet ervan af spatten.”

Volgens Philip Wallage gaan in het tijdperk van de internetaanbiedingen toch steeds meer klanten niet voor de laagste prijs. “Een grote groep klanten stelt service boven prijs. Zeker als het om duurdere aankopen gaat, zoals de aanschaf van een tweewieler.”

Het adres van de nieuwe winkel is Sandbergplein 24B, 1181 ZX in Amstelveen. Contact: 020-3315699, [email protected] en www.fietshuys.nl.

 

 

Lees ook:T-Mobile opent winkel in Stadshart
Lees ook:Pick Up Point online bestellingen bij Jumbo
Lees ook:Nieuw kantoor Stadsplein concept voor heel ING
Lees ook:Kingsalmarkt wordt 30 november Jumbo
Lees ook:Taartwinkel in Stadshart

12 reacties op “Stadshart krijgt ‘Fietshuys’

 1. Frank

  Silvan geeft inderdaad veel service. Dus veel succes gewenst.
  Waarom ook geen fietsreparatieplaats in de wijken Waardhuizen/Middenhoven? Sinds het vertrek van de vorige mis ik dat toch zeer en ik ben niet de enige.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Jan Demming

   Heeft misschien ook met het ‘putje’ van Amstelveen te maken…

     /   Beantwoorden  / 
   1. Frank

    Ik denk dat je in dit geval ongelijk hebt. Geen concurrent in de buurt en prima uitvalsbasis voor fietstochtjes in het Groene Hart, dus mogelijk fietsverhuur aan mensen uit Amsterdam. De vorige fietsenmaker had toch 2 reparateurs full time aan het werk. Vraag is er dus wel.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Jan Demming

     Waarom geen fietsenwinkel in de al jaren leegstaande slagerij in winkelcentrum Waardhuizen? Dat winkelcentrum verpaupert steeds meer. Is hier misschien opzet in het spel? Wil de gemeente en/of eigenaar Netjes niet dat het ooit weer een echt winkelcentrum wordt?

       /   Beantwoorden  / 
     1. Tinus Trekveer

      “Wil de gemeente en/of eigenaar Netjes niet dat het ooit weer een echt winkelcentrum wordt?”

      “Is hier misschien opzet in het spel?”

      In plaats van vuile verdachtmakingen (SP eigen) kun je die vraag ook stellen aan de gemeente en/of Netjes.

      Nogal laf om dat niet te doen (en ja dat is SP eigen)

      Gelukkig sta je op een onverkiesbare plaats.

        /  
     2. Johan Bos

      Netjes eigenaar van het winkelcentrum? Dat is nieuws als het waar is. Volgens mij was tot nu toe Unibail-Rodamco dat.

        /  
     3. Frank

      WC is van bv Netjes. Aanvankelijk wilde Action er komen, maar daar gaf de gemeente geen vergunning voor ivm parkeeroverlast en de winkeliersvereniging heeft diverse malen overleg gehad met Netjes. Zo zouden er diverse aanbiedingen zijn geweest voor de leegstaande slagerij, maar die zijn allemaal afgeslagen door Netjes. Vandaar dus de suggestie van een fietsreparatieplaats daar

        /  
 2. Heikneuter

  Als beiden dienaren van de God-van-de-vrije-markt zal het wel verder verpauperen om daarna afgebroken te worden ten gunste van miljoenenappartementen waar eigenlijk niemand wat aan heeft.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Jan Demming

  Beste Johan,
  Ik weet niet beter dan dat Netjes de eigenaar is van het winkelcentrum in Waardhuizen. Daar ging de discussie ook deels over.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Johan Bos

   Het ging toch over het nu in het Stadshart gevestigde Fietshuys?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Frank Bikker

    Beste Johan,
    Jouw artikel ging inderdaad over het Fietshuys in het Stadshart, maar mag ik dan niet de suggestie doen dat Jan en ik ook behoefte hebben aan een fietsreparatieplaats in onze wijk?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Johan Bos

     Ja hoor, alles mag. Ik begreep het even niet. Dacht dat het een beetje off topic was, maar dat blijkt niet zo te zijn geweest eigenlijk.

       /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.