Kingsalmarkt wordt 30 november Jumbo

Cartouche Veenbrink en team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy van Jumbo Supermarkten in Veghel.

Velen zijn er groot mee geworden. De Kingsalmarkt aan de Rembrandtweg won ook diverse prijzen als betere supermarkt met een ongekend groot assortiment en unieke service. Na ruim 50 jaar gooit het familiebedrijf Veenbrink het roer om en stapt over op de Jumbo Formule. De aldus vernieuwde winkel wordt woensdag 30 november heropend.

De nieuwe winkel wordt uitgerust met onder meer een Pick Up Point en verkoop van verse sushi en pizza. Veel van het bij Jumbo niet meer passende assortiment werd de laatste dagen met korting verkocht. De enorme lading die nog overbleef ging naar de Voedselbank.

Ter gelegenheid van de opening van de Jumbo supermarkt (op 30 november om 09.00 uur) worden de eerste 150 klanten verwelkomd met een bos bloemen. Verder krijgen alle klanten die voor een bedrag van 25 of meer euro boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart. Deze actie loopt tot en met zaterdag 3 december.

 

“Samen met mijn team kijk ik er erg naar uit om kennis te mogen maken met de Jumbo formule. In de nieuwe winkel bieden we klanten nog meer winkelplezier,” zegt ondernemer Cartouche Veenbrink. Hij is trots op zijn winkel.

 

Klanten kunnen in de nieuwe winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment. Voor de liefhebbers is er verse sushi verkrijgbaar en Jumbo medewerkers bereiden verse pizza’s die klanten thuis kunnen afbakken. Op het versplein biedt Jumbo een grote variatie aan dagverse producten zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. De slagerij is voorzien van een grill-afdeling voor vers gegrild vlees. Daarnaast beschikt de winkel over zelfscan kassa’s.

 

Pick Up Point

Ook wordt de winkel uitgerust met een Pick Up Point. Via de website Jumbo.com kunnen klanten hun boodschappen bestellen en deze vervolgens ophalen bij de speciale balie in de winkel. Wie online bestelt, kan zijn boodschappen de volgende middag vanaf 16.00 uur ophalen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan enkel met pin worden betaald. Frits van Eerd, algemeen directeur Jumbo Supermarkten, is persoonlijk aanwezig bij de heropening.

 

In de nieuwe winkel worden klanten verwelkomd door vertrouwde gezichten. Daarnaast wordt het team uitgebreid met een aantal nieuwe collega’s. De wervingscampagne is al van start gegaan. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl.

 

Lees ook:Pick Up Point online bestellingen bij Jumbo
Lees ook:Kingsalmarkt genomineerd voor prijs beste ondernemer N-H
Lees ook:Kingsalmarkt krijgt keurmerk Super Supermarkt
Lees ook:Warme Bakker bij verbouwde Lidl Bankrashof
Lees ook:Postagentschap Van der Hooplaan stopt

Eén reactie op “Kingsalmarkt wordt 30 november Jumbo

  1. Gerben

    The world famous food store in niet meer. Toch wordt het alsmaar levendiger daar in de bocht van de Rembrandtlaan.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.