Taartwinkel in Stadshart

Een ‘taartbeleveniswinkel’ noemt Ma Bella Cakery het. De derde vestiging in Nederland van dat bedrijf komt naar Stadshart Amstelveen. Op zaterdag 6 mei wordt de winkel geopend.

Liefhebbers van taart en high tea kunnen er hun hart ophalen. Zij kunnen in de knusse en vrolijk ingerichte winkel terecht voor zoete en hartige verwennerijen met het ontbijt, lunch en high tea.

De winkel op de het Nieuwe Loopveld, tegenover C&A, is ruim 96 vierkante meter groot. Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl

Bij Ma Bella kunnen klanten taarten en andere zoetigheden kopen voor thuis, of er direct van genieten met een kopje koffie of thee. Ook liefhebbers van high tea zijn bij Ma Bella Cakery aan het goede adres.

Met grote regelmaat worden er workshops gegeven en hebben terugkerende thema’s zoals high tea-buffetparty’s. De winkel in Amsterdam heeft gezorgd voor een grote schare trouwe fans, zegt het bedrijf.

Oprichtster en bedrijfsleider Monique Trinh hoopt ook in Stadshart Amstelveen enthousiaste klanten te verwelkomen. “Het winkelcentrum van Amstelveen heeft alles in huis, is van internationale allure en een schitterende plek om mooie momenten te vieren. Daar kunnen wij niet ontbreken,” zegt ze.

 

 

Lees ook:Winkel van Flying Tiger in Stadshart
Lees ook:T-Mobile opent winkel in Stadshart
Lees ook:Romantisch concept en nieuwe locatie Siebel
Lees ook:Stadshart krijgt ‘Fietshuys’
Lees ook:Kingsalmarkt wordt 30 november Jumbo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.