T-Mobile opent winkel in Stadshart

T-Mobile opent volgende week donderdag (27 mei) een winkel in Amstelveen, aan Nieuw Loopveld 14 in het Stadshart. Het is de 84ste T-Mobile Shop in Nederland. Ruim zes jaar geleden ging de eerste van start in Nijmegen. In de winkels kunnen zowel consumenten als zakelijke gebruikers terecht. Wie op de openingsdagsdag van de Amstelveense winkel een T-Mobile abonnement afsluit, krijgt de eerste 12 maanden 50% korting op abonnementskosten. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag. www.t-mobile.nl.Volgens T-Mobile hebben klanten als het om service gaat behoefte aan persoonlijk contact met medewerkers. Vandaar de winkels, waar men advies kan vragen over abonnementen en dataproducten, vragen over aansluitingen kan stellen en zelfs rekeningen betalen. In de nieuwe winkel in het Stadshart kunnen klanten onder andere terecht voor het nieuwe PrePaid International, om voordelig naar het buitenland te bellen. Maar ook voor Relax abonnementen, met onbeperkt houdbare belminuten en sms’jes en voor T-Mobile Family waarmee de klanten van het telecommunicatiebedrijf onderling gratis kunnen bellen en sms’en naar zes T-Mobile nummers en één vaste lijn.

Lees ook:BelCompany wordt in één dag verbouwd
Lees ook:Taartwinkel in Stadshart
Lees ook:Rabo woonwinkel aan Rembrandtweg
Lees ook:Ziengs Schoenen in Stadshart
Lees ook:The Athlete’s Foot in Binnenhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.