The Athlete’s Foot in Binnenhof

Vrijdag 21 april ging de 57ste sneakerstore in Nederland open van franchiseketen The Athlete’s Foot in Stadshart Amstelveen. Bezoekers van het Stadshart kunnen hier terecht voor een brede collectie sneakers en kleding van o.a. de merken Nike, Converse, New Balance en Vans. De winkel (oppervlakte 144m2) is te vinden in het Binnenhof bij die van Jamin en Steps.

De sneakerstore in Amstelveen wordt ingericht volgens het nieuwe frisse Sport-with-style concept van The Athlete’s Foot. Dit is de 22ste winkel in het nieuwe concept. Euretco, de franchisenemer van The Athlete’s Foot, heeft al sinds oktober 2014 voet aan Nederlandse grond met The Athlete’s Foot.

De vliegende start met een toenemend aantal nieuwe vestigingen bevestigt het vertrouwen dat Euretco heeft in een doorvoering van de formule in de andere bestaande winkels.

Eigenaar Stefan Moras: “Ik ben er absoluut van overtuigd dat de store een toevoeging wordt voor niet enkel het winkelcentrum, maar voor heel Amstelveen. Van jongs af aan droomde ik al van een eigen winkel, inmiddels ben ik na ruime ervaring in de retail stappen aan het maken voor exact de winkel, die ik voor ogen had.”

 

 

 

Lees ook:Romantisch concept en nieuwe locatie Siebel
Lees ook:Schoenenwinkel Eureka komt in Sadshart
Lees ook:Nieuwe chocoladewinkel in Stadshart
Lees ook:T-Mobile opent winkel in Stadshart
Lees ook:Modeketen Paprika nu in Stadshart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.