Ziengs Schoenen in Stadshart

Schoenenspecialist Ziengs heeft een filiaal geopend in het Stadshart. De winkel is compleet in stijl van het nieuwe concept van de keten (frisse kleuren en een vernieuwde uitstraling), aansluitend op de recent gelanceerde voorjaarscampagne ‘Kriebels’.

Tijdens het openingsweekend (29 maart tot en met 31 maart) krijgt elke klant 10% openingskorting op de gehele schoenen collectie.

Daarnaast kunnen klanten in de grabbelton ‘graaien’ naar verschillende prijzen: 50% korting op een paar schoenen of zelfs een gratis paar. Ziengs heeft winkels verspreid over het gehele land. Voor meer informatie over de Ziengs-winkel zie: www.stadshartamstelveen.nl

Bloemen

Tot en met 7 april maakt de klant kans op 1 van de 800 veldboeketten. De Kriebels campagne staat in het teken van de start van het voorjaar. Fleurige beelden en de nieuwste trends wisselen elkaar af.

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf dat al ruim 70 jaar bestaat. De 79 winkels door heel Nederland hebben een ruim assortiment merkschoenen voor het hele gezin. De collectie wordt gekenmerkt door een goede pasvorm en kwaliteit. Van comfort tot fashion, van jong tot oud. Het gehele gezin kan bij Ziengs terecht.

 

Lees ook:Evenement Home Couture bij Co van der Horst
Lees ook:Colori shoenen in Stadshart
Lees ook:Modeketen Costes met vestiging in Stadshart
Lees ook:‘Home Couture’ bij Co van der Horst
Lees ook:Beach Tournooi en Verkade albums in Stadshart

Eén reactie op “Ziengs Schoenen in Stadshart

  1. gyrinus natator

    Ziengs schoenen is, en was, een Beziengswaardigheid!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.