Pick Up Point online bestellingen bij Jumbo

Bij Jumbo in Groenhof  gaat dinsdag 21 juli een Pick Up Point voor online bestellingen open. In Amstelveen en omgeving kan men dan boodschappen bestellen op Jumbo.com en snel ophalen bij de speciale balie in de winkel.

Filiaalmanager Ed Batenburg: “We komen met het Pick Up Point tegemoet aan de wens van onze klanten overal en op elk moment boodschappen te kunnen doen.” Volgens hem staat ook bij het ophalen van online bestellingen de persoonlijke service aan klanten centraal.

Lees ook:Kingsalmarkt wordt 30 november Jumbo
Lees ook:Kledingboetiek op online modeplatform
Lees ook:Eerste niet Amsterdamse car2go hub in Stadshart
Lees ook:Stadshart krijgt ‘Fietshuys’
Lees ook:Nieuw kantoor Stadsplein concept voor heel ING

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.