‘Accuraat’-sessie van de VVD

ondernemer vvdZoals gebruikelijk bij de beleden maar niet nageleefde transparantie van de lokale politiek blijkt de VVD-fractie in het geheim op bezoek te zijn geweest bij Accuraat aan de Legmeerdijk, leverancier van horecabenodigdheden voor feesten en partijen. Media mochten er niet allemaal bij, maar achteraf kwam er wel een persbericht, waarin staat wat iedereen al wist: dat het belang van ondernemers bij de VVD hoog in het vaandel staat.

De woordvoerder Economische Zaken van die partij, raadslid Inza Gast, zegt onder de indruk te zijn van de grootte van het bedrijf met 35, voornamelijk Amstelveense mensen in dienst. Accuraat verhuurt meer dan 100.000 stoelen per jaar, bijvoorbeeld in de Arena als de Toppers er optreden hebben, bij North Sea jazz of tijdens festival Lowlands.

O)p de hoogte van het bedrijf was de VVD kennelijk niet, want zelfs Inza Gast dacht dat het privefeestjes faciliteerde. ‘Dat blijkt maar een klein deel van hun activiteiten”, weet ze nu. “Ik begrijp nu waar alle stoelen en tafels vandaag komen als er in de RAI voor honderden studenten examens worden afgenomen.” Ze vindt Accuraat “een mooi, gezond bedrijf dat onze regio versterkt en werkgelegenheid biedt aan onze inwoners.” De gezondheid heeft ze kennelijk boekhoudkundig gediagnostiseerd.

 Voetbal

Eigenaars Harry Leliveld en zijn zoon Rick zijn liefhebbers van voetbal en de onderneming is sponsor van Martinus. Harry Leliveld: “We hebben net een grote investering gedaan door twee nieuwe wasstraten te bestellen die continue draaien om al het glaswerk en servies schoon te houden. We realiseren al jaren mooie groei, die dit soort investeringen mogelijk maakt.”

 

Lees ook:Plan voor citymarketing op komst
Lees ook:VVD blij met B&W-voornemen horeca in Bajes
Lees ook:VVD stelt vragen over einde bloed geven in Amstelveen
Lees ook:VVD: 3 raadsleden vrijwel onverkiesbaar
Lees ook:VVD wil soepeler parkeernormen kantoren

11 reacties op “‘Accuraat’-sessie van de VVD

  1. klara koe

    Ook nog lekker gesmikkeld in het visrestaurant in de Bajes van voormalig fractievoorzitter van de VVD, waar die ook nog een ton minder voor hoefde te betalen dan het hoogste bod indertijd?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Gerrit

      En?

        /   Beantwoorden  / 
  2. Klara Koe

    Niets bijzonders in die kringen. Men speelt gewoon elkaar de bal toe, ook al gaat het ten koste van de belastingbetaler Gerrit, maar daar heb jij natuurlijk je geld voor over.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Rotary-vriendje

    Waarom geen fotootje van de vvd-leden erbij. Maar wel leuk dat die werknemers in het zonnetje worden gezet.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Gerben

    Fijn die waardering voor de werknemers. Denk dat de foto van de kiezers op de VVD lijkt op de foto van de fractie.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Robert van Waning

    “Media mochten er niet allemaal bij, maar achteraf kwam er wel een persbericht,” ‘schrijft Johan Bos.

    Johan was dus wéér niet uitgenodigd, terwijl hij het enige medium verzorgt dat publiek debat faciliteert, of althans iets wat daarop lijkt. Dat doen RTV-A en Amstelveens Nieuwsblad en AmstelveenZ niet. Zij kijken wel uit.

    Die media liggen de lokale bestuurders en poltici beter, want zij houden niet van tegenspraak en kritiek, dus eigenlijk niet van democratie.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Gerben

      Werknemersrubriek op deze blog is welkom.

        /   Beantwoorden  / 
    2. Jan Demming

      Dat ben ik zeer met Van Waning eens. Wat is de reden om reacties op artikelen te weren? Te veel moeite om te controleren of die wel door de beugel kunnen? In wat voor tijd leven wij?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Gerben

        De redacteur van de Gondelkoerier zat nog nooit met zijn kont op een stoel van Accuraat? Werknemersrubriek in de GK?

          /   Beantwoorden  / 
    3. Frank Bikker

      Nu eens wel met rvw eens. Burgers kunnen hier reageren en Johan Bos ventileert in zijn artikeltjes ook wel eens zijn eigen mening en durft hier en daar nog wel eens kanttekeningen te zetten, hetgeen van de andere lokale media jammergenoeg niet gezegd kan worden, terwijl het belang van een kritische lokale wel steeds belangrijke wordt , gezien het beleid vanuit Den Haag om steeds meer beleid naar de gemeentes te schuiven. Zo kan het begrip binnenkamertjespolitiek steeds meer voet aan de grond krijgen.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Frank

        Sorry wat woorden vergeten.

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.