Plan voor citymarketing op komst

 

Inza Gast

Er komt een plan voor citymarketing om Amstelveen op de kaart te zetten. Dat heeft de gemeenteraad woensdag besloten. Alleen SP en Ouderencombinatie (OCA) waren tegen. Volgens de aanvaarde en door VVD-raadslid Inza Gast ingediende motie kan zo’n plan, waarbij ondernemers moeten worden betrokken een economische impuls aan de stad geven. De communicatie over Amstelveen kan volgens Gast worden verbeterd.

Het plan moet onder meer een goed vindbare website met informatie over de stad, met een actuele agenda van tentoonstellingen en andere evenementen, en benadering van hotels met informatie bevatten. Eventueel kan worden samengewerkt met Amsterdam Marketing, vindt Gast.

Volgens OCA is het beter eerst meer hotels in Amstelveen te laten bouwen, waardoor gasten min of meer vanzelf naar de stad komen.

 

Lees ook:Stadsplein
Lees ook:Amstelveen op jacht naar toeristen Amsterdam
Lees ook:VVD blij met B&W-voornemen horeca in Bajes
Lees ook:VVD: groene bus aanwinst voor citymarketing
Lees ook:Gemeenteraad wil ‘plan B’ voor Stadshart

Eén reactie op “Plan voor citymarketing op komst

  1. frank bikker

    Meer hotels in Amstelveen bouwen? Waar hebben we plaats? Trouwens dat hotel aan Laan der Helende Meesters staat voor het grootste gedeelte leeg, als ik er ‘s avonds langs kom fietsen brandt er tenminste erg weinig licht.
    Trouwens ik vind het vreemd, dat een VVD en een D66 die altijd zeggen dat ze zijn voor een terugtredende overheid nu plotseling met zo’n motie komen! Ook niet consequent!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.