Kerstshow en ‘Buurman in Natuur’ in Poppentheater

Theater van Santen is welbekend in het Amstelveens Poppentheater en maakt er iedere keer samen met het publiek weer een echt feestje van. Zaterdag 16 december om 15.30 uur speelt het De Vrolijk Verrassende Kerstshow, een muzikale familievoorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar.

Prinses Anna gaat naar De Vrolijk Verrassende Kerstshow. Op het feest mag prinses Anna de mooiste liedjes zingen, meedoen aan een quiz, de kerstboom versieren, musiceren en zelfs een schilderij maken. Uiteraard zullen de kinderen haar daarbij gaan helpen. Dat zorgt voor veel verrassingen en een vrolijk kerstfeest voor iedereen.

Buurman

Op zondag 17 december (14.30 uur) is ‘Buurman in de natuur’ te zien, een vrolijke dansvoorstelling over de krachten, de schoonheid en de kwetsbaarheid van de natuur.

Twee buurmannen duiken in tuinpakken en met veel gereedschap de natuur in. Ze zaaien, ze oogsten, ze scheppen en harken er vrolijk op los. Samen creëren ze een wereld vol mooie gewassen. en natuurlijk ook een boom om in te klimmen, met een tak om aan te slingeren!

De buurmannen zijn helemaal zelfvoorzienend. Ze kweken hun eigen eten en recyclen alles wat ze tegenkomen. Er gaat ook het één en ander mis.. want ja, de natuur doet ook zijn eigen gang. Van hagelbui tot een gerecycled voorwerp dat in elkaar stort. Maar samen zoeken de buurmannen dan weer naar een oplossing. Hilarisch danstheater voor iedereen van 5 tot 105 jaar.

Toegangsprijs beide voorstellingen: € 8,50 per kaartje. Reserveren kan via 020-6450439; [email protected] of via www.amstelveenspoppentheater.nl

 

Lees ook:Dansen tussen boeken
Lees ook:‘Buurman en Buurman’ in Cinema
Lees ook:‘Vrolijk Kerstfeest’ en balkanverhaal in Poppentheater
Lees ook:Veelzijdig herfstvakantie programma in Poppentheater
Lees ook:Weer zomers familiefestival in Broesepark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.