Weer zomers familiefestival in Broesepark

Het jaarlijkse feestelijke Broersepark Familiefestival komt er weer aan. Het wordt als altijd georganiseerd door het Amstelveens Poppentheater in samenwerking met de Gemeente. Drie weken achter elkaar kan men er gratis op zondagmiddagen naar openluchtvoorstellingen komen kijken (en luisteren). Te beginnen op zondag 25 augustus. De volgende voorstellingen zijn op 1 en 8 september. De voorstellingen beginnen om 15.00 uur.

Het festival gaat op 25 augustus van start met de humoristische en hilarische dansvoorstelling ‘Buurman op vakantie’ van Plan D. Twee buurmannen rijden in een oude Volkswagen naar hun vakantiebestemming. Ze hebben er zin in: Broodjes voor onderweg, kaart op schoot, en op de radio de laatste weerberichten uit Spanje. Maar wat pruttelt daar ineens onder de motorkap? En waar komt die rook vandaan? De moed zakt de buurmannen gelukkig niet in de schoenen. Problemen zijn er om op te lossen. Zij laten acrobatisch en dansend zien hoe zij dat doen. Op 1 september is het weer swingen en dansen geblazen met De Kinderband Liedjes Show, vol vrolijke popliedjes.

Het feestelijke festival wordt 8 september afgesloten met de acrobatische voorstelling Circus Hoetchatchov, door Compagnie Hoetchatcha. De festivallocatie is het terrein van Jeu de Boulevereniging De Bulderbaan (achter het Indië monument) in het Broersepark. Het terrein zal, evenals andere jaren, zijn te herkennen door de feestelijke aankleding in festivalsfeer. Men hoeft niet te reserveren om er bij te zijn. Informatie over de voorstellingen: www.amstelveenspoppentheater.nl

 

 

 

Lees ook:Weer festival in Broersepark
Lees ook:Weer familiefestival in Broersepark
Lees ook:Liedjesshow van Kinderband in Broersepark
Lees ook:Broersepark Festival gaat weer van start
Lees ook:Start Broersepark Festival druk bezocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.