‘Vrolijk Kerstfeest’ en balkanverhaal in Poppentheater

‘Vrolijk Kerstfeest’ heet het programma waarmee de  Peuter- en Kleuterliedjesband  zaterdag 21 december (14.30 uur) naar het Amstelveens Poppentheater komt. Een dag later, zondag 22 december, is daar Theater Cartouche met de voorstelling ‘Voor het geluk geboren’, een volksvertelling, gespeeld met marionetten, maskers en handpoppen.

Vrolijk Kerstfeest is een familievoorstelling in kerstsfeer voor iedereen van 3 jaar en ouder. Ingrediënten: Vreemde situaties, gekke spulletjes en rare instrumenten. Veelal bekende liedjes met een vleugje klassiek. Een feest voor kinderen, ouders, opa’s en oma’s!

De voorstelling ‘Voor het geluk geboren’  is gebaseerd op een volksvertelling uit de Balkan. Die gaat over een jongen die een onmogelijke opdracht moet vervullen. Hij wordt steeds opnieuw uitgedaagd om zich te weren tegen het kwaad dat hij op zijn pad naar volwassenheid tegenkomt. Hij komt geregeld voor beslissingen te staan en krijgt te maken met gevaren waar hij zich uit moet zien te redden. Gelukkig ontmoet hij onderweg mensen die hem daarbij helpen. Uiteindelijk bereikt hij wat hem bij zijn geboorte al is voorspeld. Want hij is namelijk ‘Voor het geluk geboren’. Voor iedereen van vijf jaar en ouder. Toegangsprijs  €8,00. Telefonisch reserveren kan via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nl

 

 

 

 

Lees ook:Kerstvoorstelling in Poppentheater
Lees ook:Première voorstelling Cartouche in poppentheater
Lees ook:Kerstmusical in aula KKC 24 december
Lees ook:Kerstshow en ‘Buurman in Natuur’ in Poppentheater
Lees ook:Dansgroep Gato Bizar in poppentheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.