‘Buurman en Buurman’ in Cinema

’Buurman en Buurman – al 40 jaar Beste Vrienden!’draait zondag 17 januari (14.00 uur) in Cinema Amstelveen. Buurman & Buurman bestaan 40 jaar en dat mag gevierd worden. Daarom komen de doe-het-zelf vrienden met nog niet eerder vertoonde afleveringen naar de bioscoop. Een uur vol inventief geklus met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen.

‘Buurman & Buurman – al 40 jaar beste vrienden’ is een compilatie van de ongekend populaire serie over twee klunzige maar altijd positieve buurmannen. Aan de lopende band bedenken de vrienden nieuwe klus-ideeën om hun levens nog leuker en handiger te maken. Het resultaat liegt er niet om: met hun eigenzinnige geklus is niets in huis veilig en de ravage blijkt enorm. Vol goede moed zien de buurmannen dit als een mooie aanleiding voor een nieuwe klus en lossen ze de mankementen samen weer op!

Verder draait Carol, Publieke Werken en Mannenharten 2 in Cinema Amstelveen. De jongere bezoekers kunnen naar Snoopy & Charlie Brown: De Peanuts Film (2D), Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba , The Good Dinosaur (3D), Race naar de Maan (3D) en Woezel en Pip op zoek naar de Sloddervos. Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

Lees ook:‘Carol’ in Cinema Amstelveen
Lees ook:130 films voor kinderen tijdens festival
Lees ook:Jan Siebeling komt naar Cinema Amstelveen
Lees ook:Druk (kerst) programma schouwburg & bios
Lees ook:Kerstshow en ‘Buurman in Natuur’ in Poppentheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.