Veelzijdig herfstvakantie programma in Poppentheater

Behalve de schouwburg en Cinema Amstelveen, pakt ook het Amstelveens Poppentheater in de herfstvakantie flink uit voor kinderen. Daar zijn weer allerlei grappige, energieke en geurende voorstellingen te zien.

Op zondag 20 en maandag 21 oktober (14.30 uur) speelt Plan D de voorstelling ‘Buurman in de winter’, een vrolijke dansvoorstelling over twee onhandige buurmannen die zich in een gezellige chaos al voorbereiden op de winterse gemoedelijkheid. Voor iedereen vanaf 6 jaar.

Dinsdag 22 oktober (14.30 uur) brengt Nomad Theater de avonturen van Graaier Piraat en zijn vrouw Platina, geschrikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

Op vrijdag 25 oktober vertelt om 14.30 en 20.00 uur Iwan Dam zijn liefdesverhaal. Kok Iwan komt op vakantie Milou tegen en is meteen verliefd. Ze raken met elkaar in gesprek maar wat vindt zij nou van hem?

Iwan vertelt hun liefdesverhaal en intussen maakt hij live op het toneel allerlei lekkere en bijzondere hapjes klaar. Van de Oranje voetbalkoorts tot vlinders in je buik. Luisteren en proeven bij een gezellige familievoorstelling voor iedereen die verliefd is, wel eens verliefd was of het nog gaat worden. Een geurend liefdesverhaal van een vrolijke kok. Voor iedereen vanaf 7 jaar. De voorstellingen van Plan D en Iwan Dam zijn ook zeer geschikt voor volwassenen.

Voor alle voorstellingen geldt de toegangsprijs € 8,00. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nl

 

 

 

 

Lees ook:Geurige voorstelling in Poppentheater
Lees ook:Kookprogramma in Poppentheater
Lees ook:Extra voorstellingen Poppentheater in herfstvakantie
Lees ook:Herfstvakantie in Poppentheater
Lees ook:Meneertje B en Hans en Grietje in Poppentheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.