Clifton End & Friends in P60

Op 21 september (21.00 uur) presenteert Buzzbin Productions in P60 Clifton End & Friends, Caribbean Jewels. In 2016 is Clifton End solo gegaan, na jarenlang deel uit te hebben gemaakt van de band Cache Royale. In P60 zingt hij zijn hele repertoire tot nu toe, Van slowjams tot Kizomba nummers.

Clifton Radley End, zoals zijn volledige naam luidt, zingt al van jongs af aan. Vanaf zijn 15e was zijn voorliefde voor muziek niet meer te negeren en maakte hij deel uit van diverse internationale bands. Vorig jaar besloot hij solo verder te gaan en zijn liefde voor kizomba (populaire Angolese dans en muziek) de ruimte te geven.

Hoewel het niet alle feestvreugde mag drukken, wordt in P60 ook uitgebreid aandacht besteed aan de verwoesting die orkaan Irma heeft veroorzaakt op Sint Maarten. De opbrengst van de avond zal gebruikt worden voor voedsel en kleren voor de bewoners van Sint Maarten. Ook hoopt de organisatie een bijdrage te kunnen leveren aan de studenten die nu op CuraƧao hun studie voort moeten zetten.

 

Lees ook:Clifton End in P60
Lees ook:KLM naar getroffen St. Maarten met hulp
Lees ook:Lampjes maken en speelgoed brengen voor St. Maarten
Lees ook:Spullen maken voor Sint Maarten
Lees ook:Goed bezocht kerstconcert van Gospelkoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.