KLM naar getroffen St. Maarten met hulp

Een KLM Boeing 747 is vrijdag van Schiphol naar Sint Maarten vertrokken om hulpbehoevenden, toeristen van alle nationaliteiten en anderen die niet op het getroffen eiland wonen, te evacueren. Het is de eerste KLM vlucht op Sint Maarten sinds het uitbreken van de orkaan. Dinsdagochtend 19 september komt de KLM Boeing 747 met opgehaalde reizigers weer aan op Schiphol.

De Boeing 747-400 met vluchtnummer KL737 kwam vrijdagavond aan op CuraƧao, om personeel en hulpgoederen op te halen. Zaterdag vliegt het toestel met capaciteit voor 268 passagiers door naar Sint Maarten. Van daaruit worden mensen geƫvacueerd naar Aruba. Mede dankzij de vrijwillige inzet van cabine en cockpit personeel is deze vlucht tot stand gekomen.

 

Lees ook:Tiende ‘Dreamliner’ bij KLM
Lees ook:Lampjes maken en speelgoed brengen voor St. Maarten
Lees ook:Amstelveens gezin omgekomen bij crash
Lees ook:KLM vervoer passagiers blijft groeien
Lees ook:KLM vliegt rechtstreeks naar Fortaleza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.