Clifton End in P60

Op vrijdag 16 februari (21.00 uur) presenteert Buzzbin Productions in P60 Clifton End & Friends. In 2016 is Clifton End solo gegaan, na jarenlang deel uit te hebben gemaakt van de band Cache Royale. Na de succesvolle show in september keert Clifton End samen met vrienden terug in P60.

Clifton Radley End, zoals zijn volledige naam luidt, zingt al van jongs af aan. Vanaf zijn 15e was zijn voorliefde voor muziek niet meer te negeren en maakte hij deel uit van diverse internationale bands. Vorig jaar besloot de charismatische zanger om solo verder te gaan en zijn liefde voor kizomba (populaire Angolese dans en muziek) de ruimte te geven.

Deze avond zal de nadruk op Clifton’s veelzijdigheid liggen: zie het als een muzikale samenvatting van zijn gehele muziekcarrière. Men krijgt van slowjams tot GIO, van Cache tot Kizomba en van prachtige duetten met Ray Bass, Maya Christina, TSean, Dwayne Lace en Tahir te horen.

 

Lees ook:Clifton End & Friends in P60
Lees ook:Workshopseries theater en dans in De Laagte
Lees ook:Weer gratis bandjesavond in Bovenkerk
Lees ook:Joy Division Undercover: eerbetoon aan Ian Curtis
Lees ook:Zomerconcert in bieb Uithoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.