Goed bezocht kerstconcert van Gospelkoor

Foto: Roeland Hoefsloot

In een bomvolle Urbanuskerk te Bovenkerk gaf The Amstel Gospel Choir dinsdag een kerstconcert. Uiteraard ontbraken de grote favorieten zoals Silent Night, Joy to the World en Oh Holy Night niet. Het publiek deinde, klapte en zong enthousiast mee.

Dirk-Jan Jansen, coach van The Amstel Gospel Choir, sprak over zijn liefdadigheidsproject op St Maarten in verband met de verwoestingen door de orkaan Irma. Hij liet hierna een mandje door de kerk gaan voor een kleine donatie. Er wed €772,57 opgehaald, waarmee hij enorm veel kan doen, zegt hij dankbaar voor de bijdragen. Zie: www.helpsxm.org

In het nieuwe jaar wil The Amstel Gospel Choir werken aan nieuwe projecten en gaat het koor op zoek naar nieuw talent. Op dinsdagavond 16 januari (20.00 uur) houdt het koor een open repetitie in Wijkcentrum Westend. The Amstel Gospel Choir nodigt vrouwen en vooral mannen tussen 15 tot 50 jaar daarvoor uit.

Voor meer info: www.amstelgospel.nl

 

 

Lees ook:Kerstconcert Gospelkoor in Urbanus
Lees ook:Open repetitie avond Gospelkoor
Lees ook:Kerstconcert Amstel Gospel Choir
Lees ook:‘Kerstworkshops’ gospelkoor starten 5 september
Lees ook:Negentien koren op festival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.