Spullen maken voor Sint Maarten

Op 11 november is het Sint Maarten. De bisschop met die naam gaf zijn spullen weg aan de armen. Daarom kunnen kinderen op zaterdag 4 november van 16.00 – 17.15 uur in de Kruiskerk Amstelveen, Van der Veerelaan 30a, iets komen knutselen, iets voor henzelf én iets voor een ander.

Ook wordt er speelgoed ingezameld voor de speelgoedbank in Amsterdam. Na het knutselen wordt het verhaal van Sint Maarten verteld. Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 2 november bij dominee Mirjam Buitenwerf, 06 2033 9808 of [email protected] Of kijk voor meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl.

 

 

 

Lees ook:Lampjes maken en speelgoed brengen voor St. Maarten
Lees ook:Kinderen sieren ramen Kruiskerk met Bijbelverhaal
Lees ook:Valentijdsactie voor kinderen in Kruiskerk
Lees ook:Kinderen maken Bijbelverhaal in Kruiskerk
Lees ook:Kunstwerk kinderen aan toren Kruiskerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.