Pensioen Avond bij Zwitserleven

Zwitserleven houdt op dinsdag 31 oktober een PensioenAvond in het kantoor aan Keerpunt. Daar vertellen experts meer over het komende pensioen en wat mensen dan allemaal kunnen verwachten.zwitserleven zwitserleven290-290x193

Pensioen leeft in het bijzonder bij de groep die het pensioen ziet naderen. Daarom organiseert Zwitserleven elk jaar de PensioenAvond. Daar komen vragen aan bod als: Hoeveel pensioen ontvang ik straks? Wat betekent de verschuiving van de AOW-leeftijd voor mijn pensioen? Welke keuzes moet en kan ik maken bij de aankoop van pensioen? Wat zijn de gevolgen voor mij van de verhoging van de pensioenleeftijd naar 68 jaar?

Pensioen aankopen

Hans Visser, pensioendirecteur bij Zwitserleven: “Voor aankomende pensioengerechtigden gaat er na het pensioen behoorlijk wat veranderen. Een spannende, nieuwe periode. Een nieuwe levensfase roept echter ook altijd nieuwe vragen op. Deze komen allemaal aan bod op de Pensioenavond. Eén onderwerp wil ik daar alvast uitlichten. Veel Nederlanders weten namelijk niet dat zij met hun opgebouwde pensioenkapitaal ook elders hun pensioen kunnen aankopen. Het merendeel koopt zijn pensioen meestal ‘gewoon’ aan bij de verzekeraar waar het pensioen is opgebouwd. Dit terwijl het aankopen bij een andere verzekeraar kan leiden tot een stuk hoger pensioen. Het verschil kan in bepaalde gevallen oplopen tot wel 9%. Daardoor lopen pensioengerechtigden maandelijks soms wel tientallen euro’s mis.”

Chris Zegers

Naast experts van Zwitserleven is ook Zwitserleven-boegbeeld Chris Zegers aanwezig op de PensioenAvond. Vanuit zijn achtergrond als econoom geeft Chris een lezing over het creëren van kansen en denken in mogelijkheden, gebaseerd op zijn ambitie om niet zozeer een succesvolle carrière te hebben als wel een rijk leven aan ervaringen en herinneringen.

De PensioenAvond op dinsdag 31 oktober is toegankelijk voor alle aankomende pensioengerechtigden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via deze link.

Pensioen3daagse

De PensioenAvond van Zwitserleven vindt plaats tijdens de Pensioen3daagse. De Pensioen3daagse is een initiatief van Wijzer in Geldzaken en het Ministerie van Financiën. Veel bedrijven, waaronder Zwitserleven bundelen hun krachten om tijdens deze dagen de consument pensioen-bewuster te maken. De Pensioen3daagse vindt plaats op 31 oktober, 1 en 2 november.

 

 

Lees ook:Vragenuurtje over pensioen bij Zwitserleven
Lees ook:Info Zwitserleven over arbeidsongeschiktheid
Lees ook:Info over trouwen / scheiden en pensioen
Lees ook:Weer ‘pensioenmomentje’ bij Zwitser Leven
Lees ook:Meer parkeerplaatsen bij Zwitserleven

Eén reactie op “Pensioen Avond bij Zwitserleven

  1. Heikneuter

    Als de vos de passie preekt enz…… De winst is voor u en Zwitserleven. Alle verliezen zijn uiteraard voor u.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.