Vragenuurtje over pensioen bij Zwitserleven

Zwitserleven opent ook dit jaar maandelijks de deuren van haar kantoor aan Keerpunt voor mensen met algemene vragen over hun pensioen. Tijdens het gratis zogenoemde ‘PensioenMomentje’ staan experts dan bezoekers daar belangeloos te woord. Het ‘PensioenMomentje’ vindt elke eerste maandag van de maand plaats.

Volgens Hans Visser, general manager Pensioenen bij Zwitserleven, weten veel mensen niet dat er in een mensenleven wel acht beslissende momenten zijn die een grote invloed hebben op het inkomen voor later. Hij noemt: Eerste baan, nieuwe baan, arbeidsongeschiktheid, eigen bedrijf, trouwen, scheiden, overlijden en met pensioen gaan. “Veel mensen denken op die momenten niet over hun pensioen na en zijn daardoor onvoldoende voorbereid op hun financiële toekomst”, zegt hij.

Actueel

Op zwitserleven.nl wordt het belang van die acht momenten in animaties toegelicht. Voor wie nog verdere vragen heeft, is er dus het ‘PensioenMomentje’. Visser: “Of je nu bij ons verzekerd bent of niet. Ons streven is alle Nederlanders een actueel inzicht te bieden in hun pensioen.”

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor het Pensioenmomentje via: www.zwitserleven.nl/pensioenmomentje

 

 

Lees ook:Weer ‘pensioenmomentje’ bij Zwitser Leven
Lees ook:Info over trouwen / scheiden en pensioen
Lees ook:Info Zwitserleven over arbeidsongeschiktheid
Lees ook:Pensioen Avond bij Zwitserleven
Lees ook:Ontbijtsessie Rabo voor startende ondernemers over pensioen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.