Weer ‘pensioenmomentje’ bij Zwitser Leven

Om mensen met algemene vragen over pensioen tegemoet te komen, organiseert Zwitserleven, waarvan het hoofdkantoor in Amstelveen staat, weer het maandelijkse ‘PensioenMomentje’. De experts van Zwitserleven staan geïnteresseerden op het hoofdkantoor dan gratis te woord. Zwitserleven zegt graag mensen bewust te willen maken van de verschillende momenten die van invloed zijn op hun pensioen.

Acht bepalende momenten

Hans Visser, pensioendirecteur bij Zwitserleven: “Wat veel mensen niet weten is dat er in een mensenleven acht beslissende momenten zijn die een grote invloed hebben op het inkomen voor later; eerste baan, nieuwe baan, arbeidsongeschiktheid, eigen bedrijf, trouwen, scheiden, overlijden en met pensioen gaan. Op zulke momenten is het verstandig om na te denken over later. Veel mensen laten dit achterwege en zijn daardoor onvoldoende voorbereid op hun financiële toekomst.”

PensioenMomentje

Op zwitserleven.nl wordt het belang van deze acht momenten in heldere animaties toegelicht. Maar voor wie nog verdere vragen heeft organiseert Zwitserleven het ‘PensioenMomentje’. Op elke eerste maandag van de maand opent het hoofdkantoor in Amstelveen haar deuren. De deuren zijn dan voor iedereen geopend, die meer wil weten over pensioen. Of je nu bij Zwitserleven verzekerd bent of niet. Dit past bij het streven om alle Nederlanders een actueel inzicht te bieden in hun pensioen. In ongeveer 30 minuten krijgt men antwoord op persoonlijke pensioenvragen of kan er gezamenlijk het PensioenInzicht bekeken worden. Deze maand wordt op het PensioenMomentje o.a. het thema ‘pensioen & overlijden’ behandeld.

Pensioen na overlijden

Visser: “Het dagelijks leven weer oppakken na het overlijden van een partner, valt niet mee. Het is dan prettig als er financieel niks verandert. Dat is vaak echter niet het geval. Nabestaanden zijn soms genoodzaakt om na het overlijden van een partner te verhuizen of hun overige uitgavepatroon drastisch te veranderen. Met een goed pensioen voorkomt u dit en laat u uw nabestaanden financieel onbezorgd achter.”

Lees ook:Vragenuurtje over pensioen bij Zwitserleven
Lees ook:Info over trouwen / scheiden en pensioen
Lees ook:Info Zwitserleven over arbeidsongeschiktheid
Lees ook:Pensioen Avond bij Zwitserleven
Lees ook:Alzheimer Café Amstelveen in De Luwte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.