Voorleesdagen in bibliotheek

De Bibliotheek Amstelland heeft twee mooie kindervoorstellingen geprogrammeerd over hét prentenboek van 2018: ‘Ssst! de tijger slaapt’. Ook het voorlezen op de woensdagmiddag krijgt een feestelijk tintje. Dat gebeurt allemaal in het kader van de Nationale Voorleesdagen van 24 januari t/m 3 februari.

Het programma tijdens de nationale voorleesdagen in de bibliotheek, met activiteiten in Amstelveen, Aalsmeer & Uithoorn, ziet er als volgt uit.

Woensdag 24 en 31 januari 15.30-16.30 uur, alle vestigingen: Voorleesspecials: voorlezen en knutselen; Er wordt voorgelezen uit een mooi, grappig en kleurrijk prentenboek. Na afloop kunnen de kinderen (en ouders) lekker blijven knutselen. Voorlezen maakt van kleintjes grote lezers. De toegang is gratis (leeftijd 2 t/m 6 jaar).

Zaterdag 27 januari 10.15-11.00 uur, Bibliotheek Stadsplein: Kindervoorstelling: Ssst de tijger slaapt; Ton Meijer speelt samen met de kleintjes het verhaal van de slapende tijger. (leeftijd 2 t/m 7 jaar)

Zaterdag 3 februari 10.15-11.00 uur, Bibliotheek Aalsmeer: Muzikale voorstelling: Ssst de tijger slaapt; Vol enthousiasme en humor neemt Katiuscia Principato de kleintjes mee in het verhaal van de slapende tijger. (leeftijd 2+)

Woensdag 31 januari 15.30-16.30 uur, Bibliotheek Uithoorn: Voorlezen met muziek: De Kusjeskrokodil; (groot)ouders kunnen samen met hun (klein)kind luisteren naar dit mooie verhaal. Meezingen en dansen op de muziek mag. Na het voorlezen kunnen de kinderen (en ouders) lekker blijven knutselen. De toegang is gratis (leeftijd 2 t/m 6 jaar).

Meedoen aan een van deze activiteiten kan eenvoudig door een kaartje te kopen via de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de Amstelland Bibliotheken.

Lees ook:Griezelige kinderboekenweek in bieb
Lees ook:BoekStart: voorlezen voor baby in bieb Westwijk
Lees ook:Ontbijten met voorlezende burgemeester
Lees ook:Burgemeester geeft aftrap voorleesdagen in de bieb
Lees ook:Burgemeester leest voor

Eén reactie op “Voorleesdagen in bibliotheek

  1. Frank Bikker

    Kan dit leuke initiatief uitgebreid worden naar de diverse wijkcentra? Dan wordt het geheel ook laagdrempeliger voor juist moeders die anders niet zo vlug naar een bibliotheek zullen komen. Ik weet bijvoorbeeld dat de Bolder en de Meent een prachtige ruimte daarvoor hebben. Zorg dan ook ervoor dat dit structureel en gratis gebeurd. Handig om dit eens te vragen aan de hr. Brandes en mevr. Veeningen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.