Griezelige kinderboekenweek in bieb

In de Kinderboekenweek van 4 t/m 15 oktober is ook bij Bibliotheek Amstelland veel te zien. De kinderboeken staan in het teken van monsters, griezels en engerds centraal. Het spannende programma ziet er in Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn als volgt uit.

Woensdag 4 oktober 15.30 – 16.30 uur, bibliotheek Stadsplein: Griezelige voorleesspecial & Opening Kinderboekenweek door kinderburgemeester Varvara Denisova. Zij zal de Kinderboekenweek feestelijk openen daarna kunnen kinderen van 2 tot en met 6 jaar luisteren en knutselen. De toegang is gratis.

Woensdagen 4 en 11 oktober 15.30-16.30 uur, alle vestigingen: Griezelige voorleesspecials: voorlezen en knutselen. Voorlezen uit een grappig griezelboek.

Zaterdag 7 oktober 11.00-12.30 uur, Bibliotheek Aalsmeer: Grappige Griezelverhalen en Blubberige Baardhapjes. Het verhaal van de Griezels van Roald Dahl en maken van eigen eetbare Griezel om die na afloop op te eten. Leeftijd 5 t/m 7 jaar.

Maandag 9 oktober 15.30-17.00 uur, Bibliotheek Stadsplein: Eigen griezelboek maken met WriteReader voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar.

Dinsdag 10 oktober 15.45-17.00 uur, Bibliotheek Westwijk: Boekenbende. Kinderen van 8 en 9 jaar komen zeven keer bij elkaar en gaan lekker aan de slag met boeken. Boeken bespreken, maar ook andere activiteiten doen, zoals knutselen, striptekenen en een filmpje maken.

Meedoen aan een van deze activiteiten kan eenvoudig door een kaartje te kopen via de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de Amstelland Bibliotheken.

 

Lees ook:Voorleesdagen in bibliotheek
Lees ook:Kinderboekenweek in de bibliotheken
Lees ook:Bieb boordevol actie in Kinderboekenweek
Lees ook:Kinderboekenweek-ontbijt bij Libris
Lees ook:Feest in bieb: jubileum kinderboekenweek

Eén reactie op “Griezelige kinderboekenweek in bieb

  1. Heikneuter

    Kunnen die voorleessessies niet op meer regelmatige basis georganiseerd worden in buurtcentra, georganiseerd vanuit de bibliotheek, want dit laagdrempelige instituut is geheel uit de wijken weggesaneerd.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.