Kinderboekenweek-ontbijt bij Libris

logobalk-v3Net als de bibliotheek is ook boekhandel Libris Venstra actief in de Kinderboekenweek. Er ligt betekent weer een Kinderboekenweekgeschenk, er zijn allerlei leuke activiteiten in de scholen, de boekhandel en de Bibliotheek. Onder meer is er een feestelijk ontbijt met schrijvers (op 9 oktober).

Dolf Verroen schreef het Kinderboekenweekgeschenk. De titel is: ‘Oorlog en vriendschap‘. Een verhaal over vriendschap in oorlogstijd van de schrijver die met zijn 87 jaar prima bij het thema van de Kinderboekenweek Voor altijd jong! past. De illustraties in het geschenkboek zijn van Charlotte Dematons. Het geschenkboek ontvang je gratis tijdens de Kinderboekenweek bij besteding van tenminste 10 euro aan kinderboeken bij Libris Venstra.

Dit jaar organiseert boekhandel Libris Venstra samen met de Bibliotheek in het stadshart een ontbijt met schrijvers en illustrators, een grote verhalenwedstrijd voor alle Amstelveense kinderen van zes tot twaalf jaar en een leuk feest om de Kinderboekenweek mee af te sluiten.

De Kinderboekenweek duurt van 5 t/m 16 oktober. Voor het ontbijt op zondag 9 oktober zijn de kaarten te koop in de Bibliotheek. Voor het feest op 14 oktober kun je terecht bij Libris Venstra aan het Stadsplein. Of zie www.venstra.nl.

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Kinderboekenweek voorstelling in de bieb
Lees ook:Winnaar Max Velthuijsprijs bij Venstra in kinderboekenweek
Lees ook:Verhalenwedstrijd bij Libris voor kinderen
Lees ook:Feest in bieb: jubileum kinderboekenweek
Lees ook:Laatste Poëzie Café van seizoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.