Verhalenwedstrijd bij Libris voor kinderen

Marieke Smithuis. Foto: amstelveenweb.com

Marieke Smithuis. Foto: amstelveenweb.com

Dit jaar organiseert boekhandel Libris Venstra samen met de bibliotheek in het stadshart een grote verhalenwedstrijd voor alle Amstelveense kinderen van zes tot twaalf jaar. Het is de bedoeling dat zij gaan schrijven en zij mogen zelf bedenken waarover.

Er vallen heel veel mooie prijzen te winnen zoals een eenpersoons schrijfcursus of een optreden van kinderboekenschrijfster Marieke Smithuis inde klas van de winna(a)r(es). En verder natuurlijk stapels leuke boeken.

Dit zijn de regels: een verhaal mag niet langer zijn dan één Aviertje. Naam, leeftijd en telefoonnummer moeten er boven staan. Kinderen wordt verzocht netjes te schrijven en typen mag ook. De uiterste inleverdatum is woensdag 5 oktober.

Deelnemers kunnen hun verhaal bij boekhandel Libris Venstra aan de verkopers achter de balie afgeven of mailen naar [email protected]. Alle winnaars krijgen bericht en worden op woensdag 12 oktober feestelijk ontvangen in de boekhandel

De jury bestaat uit drie mensen: Remco Houtepen, die net gekozen is tot boekhandelaar van het jaar, stadsdichter Matthijs den Hollander en schrijfster Marieke Smithuis.

 

Lees ook:Primeur ‘Fantasia X’ van Stilton bij Blankevoort
Lees ook:Kinderboekenweek-ontbijt bij Libris
Lees ook:Schrijfworkshop bij Venstra
Lees ook:Kinderboekenauteur Smitshuis las voor
Lees ook:Verkiezing superjuf / – meester bij Venstra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.