B&W bij finalist ondernemerswedstrijd

Voor waarnemend burgemeester Bas Eenhoorn was het de eerste keer, in elk geval in Amstelveen. B&W vergaderden dinsdag weer buiten de deur van het raadhuis. Deze keer bij financieel adviesbureau Kok Advies.

Zijn gaan dus vaker op bezoek bij bedrijven en organisaties. Het college is dol op een goed vestigingsklimaat voor het MKB, meldt de gemeente. En om contact daarmee te onderhouden, gaat het kennelijk daar vergaderen. Kok geeft onder andere advies op gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen.

Het bedrijf is genomineerd voor de verkiezing ‘Amstelveense Ondernemers van het Jaar’. Samen met drie andere finalisten: Restaurant aan de Poel, Boekhandel Venstra en RM Plants BV.

Behalve op prijzen van de jury, maken deze bedrijven ook kans op het winnen van de publieksprijs. Door te stemmen op zijn favoriete ondernemer in Amstelveen kan iedereen daar op stemmen. Op 14 november wordt de winnaar bekend.

 

 

 

Lees ook:Genomineerd voor ‘boekverkoper van het jaar’
Lees ook:Finale Ondernemer van het Jaar bij KPMG
Lees ook:Stemmen voor ondernemer van het jaar
Lees ook:MKB prijs voor duurzaamheid
Lees ook:Eigenaar ‘t Kampje is ‘Markant’

2 reacties op “B&W bij finalist ondernemerswedstrijd

 1. Frank

  B&W is voorstander van het MKB . Bij het het MKB werken mensen. Werkt B&W dan ook aan woningen voor mensen die werken bij het MKB ? Want ik mag toch aannemen dat deze mensen niet allemaal huren boven de 1000€ kunnen neer tellen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Rotary-vriendje

  “Het college is dol op een goed vestigingsklimaat voor het MKB, meldt de gemeente.”

  Nu ook nog op een goed vestigingsklimaat voor álle inwoners….

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.