Stemmen voor ondernemer van het jaar

Het barst van de ondernemers van het jaar, want zo ongeveer elke sector, stad en provincie heeft er één, nog afgezien van de beurzen, bladen en organisaties. Dus Amstelveen kon niet achterblijven. Er zijn tien genomineerden voor de titel ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar’ en tijdens de finale op 14 november wordt bekend gemaakt wie het is geworden.

Eigenlijk gaat het dan om twee prijzen, want behalve die van de jury is er een publieksprijs. Beide worden door juryvoorzitter Maaike Veeningen, wethouder van Economische Zaken (D66), uitgereikt. Voor de publieksprijs kan iedereen mee stemmen via www.ovhj-amstelveen.nl.

De ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar’, die nu voor het eerst wordt gekozen, is een initiatief van gemeente, Ondernemersvereniging Amstelveen, Rabobank, KPMG, AmstelveenZ en De Loogman Groep (Ger Loogman werd overigens al tot ‘ondernemer van het jaar’ door de provincie benoemd).

Twee jaar 

Die tien genomineerden zijn gekozen uit ruim honderd inzendingen. De volgende ondernemingen zijn genomineerd. In de categorie MKB vanaf 50 werknemers: Centralpoint.nl, KinderRijk en Profs4U.

In de categorie MKB tot 50 werknemers: Restaurant Aan de Poel, Boekhandel Venstra, Kok Advies en RM Plants B.V.

In de categorie Startups: Sparkholder, Fanbased Fun Center Amstelveen in combinatie met Poel’s Up.

De bekroonde onderneming mag twee jaar lang de titel ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2017-2018’ dragen. De winnaar wordt ook voorgedragen voor de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2018.

 Duurzaam

De verkiezing heeft als doel ondernemingen in Amstelveen te stimuleren zich te presenteren en ondernemers aan te zetten tot een duurzame, innovatieve en creatieve invulling van het ondernemerschap, zeggen de organisatoren. ‘Daarnaast is het initiatief bedoeld als waardering voor MKB ondernemingen binnen de gemeente. Zij zijn de drijvende kracht van de Amstelveense economie,’ vindt de organisatie.

 

Lees ook:Finale Ondernemer van het Jaar bij KPMG
Lees ook:Verkiezing A’veense Ondernemer van het jaar
Lees ook:Boekhandel Venstra ‘Ondernemer v.h. Jaar’
Lees ook:Stemmen voor lokale architectuurprijs
Lees ook:Griffioen genomineerd ‘Theater van het jaar’

Eén reactie op “Stemmen voor ondernemer van het jaar

  1. Gerben

    Johan, je bent de stadsjournalist sinds mesenheugenis. Hulde!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.