Finale Ondernemer van het Jaar bij KPMG

Wie als zodanig is gekozen en daar wordt bekend gemaakt, mag zich twee jaar lang ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar’ noemen. De bekendmaking geschiedt op 14 november (20.00 uur) tijdens een finale bij in het gebouw van KPMG. Wie er bij wil zijn moet € 20 betalen. Wethouder Maaike Veeningen van Economische Zaken (D66) reikt de prijzen uit. Er is ook een publieksprijs.

Het is de eerste editie van de lokale verkiezing. Overigens zijn er diverse categorieën. Het publiek kon de laatste tijd stemmen op zijn favoriete firma. Daartoe waren er in totaal tien genomineerden, in diverse categorieën: MKB tot en boven 50 personeelsleden en startende ondernemers.

In de categorie MKB vanaf 50 werknemers: Centralpoint.nl, KinderRijk en Profs4U. In de categorie MKB tot 50 werknemers: Restaurant Aan de Poel, Boekhandel Venstra, Kok Advies en RM Plants B.V. In de categorie Startups: Sparkholder, Fanbased Fun Center Amstelveen in combinatie met Poel’s Up.

Tijdens de finale speelt het trio ‘We Grow Live’, is Walter Vermeer dagvoorzitter en is ook muzikant en componist Erwin Steijlen aanwezig. Verder werkt zangeres Erica Groeneveld (ook bekend als Erica Greenfield) mee aan het programma.

 

 

Lees ook:Stemmen voor ondernemer van het jaar
Lees ook:Boekhandel Venstra ‘Ondernemer v.h. Jaar’
Lees ook:B&W bij finalist ondernemerswedstrijd
Lees ook:OZB-compensatie startende ondernemers
Lees ook:Programma voor startende ondernemers start weer

3 reacties op “Finale Ondernemer van het Jaar bij KPMG

 1. Frank Bikker

  Allemaal prachtig die prijzen voor het bedrijfsleven, maar worden er ook wel eens takken van sport die een dienende functie in onze maatschappij hebben in het zonnetje gezet, zoals wijkverpleging, politie, onderwijs enz. Zonder deze groeperingen kan een maatschappij en dus ook het bedrijfsleven en de economie niet draaien.

    /   Beantwoorden  / 
 2. F. Wijlens

  Persoonlijk vind ik boekhandel Venstra het leukst, al kan ik niet goed oordelen over de andere gegadigden.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Rode Paprika

  20 Euro om een stelletje klefhaantjes te zien? Hoe durven ze.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.