Weer bekende mensen in talkshow

Frank Huissen (links) en Matthijs den Hollander. Foto: amstelveenweb.com

In de aflevering van de maandelijkse talkshow BV Amstelveen op maandag 29 mei staan weer bekende Nederlanders of Amstelveners centraal, want mensen in een klein kringetje lijken het voor het zeggen te hebben in deze stad. De talkshow wordt gehouden in Grand Café ’t Oude Dorp aan de Dorpsstraat.

Deze keer zijn te gast: Ruud Sahertian, kunstenares Stephanie Rohde, zangeres Mathilde Santing en columnist en ‘stadsdominee’ Werner Pieters.

Sahertian kwam onlangs op de EO-tv uitleggen hoe hij als directeur een der zwakste Amsterdamse scholen ombouwde tot een successchool. Stephanie Rohde gaat op 17 juni kunstwerk ‘Labyrint’ met 100 vrijwilligers op het Stadsplein vormgeven in het verband met de stedenbanden met Berlijn-Tempelhof en Villa El Salvador. Rode draad in haar werk zijn huisjes, die natuurlijk ook op het Stadsplein weer komen opdagen.

En zangeres Mathilde Santing geeft een master class ‘unplugged Inspiration’. Er komt volgens de organisatoren ook weer een mystery guest. Een internationale kunstenaar, zeggen zij. Presentatoren zijn als altijd Stadsdichter, maar vooral lokaal entertainer, Matthijs den Hollander en directeur Frank Huissen van de Vrijwilligerscentrale.

 

 

 

 

Lees ook:Dochter Desmond Tutu in talkshow BV Amstelveen
Lees ook:Lokale talkshow uit Oude Dorp
Lees ook:Mensen maken AV, mits uit vaste kringetje
Lees ook:Ook BV Amstelveen III goeddeels aan oppervlakte
Lees ook:Frans Huissen is kandidaat wethouder GroenLinks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.