Vaders op vaderdag gratis met museumtram

Traditiegetrouw mogen vaders morgen (zondag 17 juni), ter gelegenheid van Vaderdag, gratis reizen met de  Electrische Museumtram. Moeders viel die eer te beurt op Moederdag. Maar de gratis ritten gaan alleen door als kinderen een tekening voor pappa aan de conducteur laten zien. Van 11:00 af vertrekt elk half uur een oude museumtram van het Haarlemmermeerstation om de passagiers, langs het Amsterdamse Bos en door Amstelveen, naar Bovenkerk te brengen. Reserveren hoeft niet, want de kaartjes koop je ouderwets bij de conducteur in de tram. De eerste tram uit Bovenkerk vertrekt om 11:45 naar Amsterdam. De Electrische  Museumtram Amsterdam rijdt van eerste Paasdag af tot en met eind oktober elke zondag tussen 11 en 17 uur tussen het Haarlemmermeerstation en Bovenkerk.

Lees ook:Burgemeester trouwt eerste paartje in museumtram
Lees ook:Kerstrit met Gluhwein per museumtram
Lees ook:Monumenten krijgen schilden ter herkenning
Lees ook:Gratis rit met museumtram
Lees ook:BbA wil bedreigde Museumtram behouden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.