Gratis rit met museumtram

Vijftig inwoners van Amstelveen kunnen op woensdag 27 augustus (13.45 uur)  gratis meerijden met de museumtram. Die rit wordt aangeboden door de gemeente, in het kader van ’50 jaar Amstelveen’. Een halve eeuw geleden werd dat de naam, nadat die eerder Nieuwer-Amstel heette, overigens alon bekend als Amstelveen. Tijdens de gratis rit is ook de nieuwe burgemeester Mirham van ’t Veld aan boord, om kennis met baar te maken.

Men moet zich voor de tocht wel aanmelden. Dat kan via [email protected]. De eerste vijftig gegadigden rijden dus gratis mee. Men kan overigens maximaal vijf personen tegelijk aanmelden. Het gaat om een rit van station Bovenkerk naar het Haarlemmermeerstation in Amsterdam en weer terug. Vertrek is om 13.45 uur vanaf station Bovenkerk.

Lees ook:Kerstrit met Gluhwein per museumtram
Lees ook:Vaders op vaderdag gratis met museumtram
Lees ook:Gratis proeflessen bij Volksuniversiteit
Lees ook:Kunstaankoop advies in bibliotheek
Lees ook:Vrijwilligers gezocht voor mantelzorg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.