Burgemeester trouwt eerste paartje in museumtram

Voor het eerst trouwt een paar maandaag (28 april) in de door Amstelveen rijdende museumtram. Het is het bruidspaar Rottman-Braam. Het huwelijk wordt voltrokken door burgemeester Jan van Zanen. Dat gebeurt bij de halte Handweg. De tram is sinds begin april een nieuwe offciciële trouwlocatie. Naast andere vaste trouwlocaties, zoals enkele kerken en het Cobra Museum is nu ook de tramlijn aangewezen als ‘Huis der gemeente' . Het is in Amstelveen ook mogelijk een vrije locatie te kiezen om te trouwen. Van Zanen vindt de oude nostalgische tram een aanwinst als plek om elkaar het ja-woord te geven.

Er kan ook wekelijks een ritje met een museumtram worden gemaakt. De antieke trams rijden elke zondag tot eind oktober van Amsterdam (Haarlemmermeerstation) naar Bovenkerk. Kaartjes worden, net als vroeger, door een conducteur verkocht in de tram. www.museumtram.nl

 

Lees ook:Trouwen in je eigen achtertuin…
Lees ook:Vaders op vaderdag gratis met museumtram
Lees ook:BbA wil bedreigde Museumtram behouden
Lees ook:Trouwen kan 10 oktober op zondag
Lees ook:Skatebaan en basketballveld worden parkeerterrein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.