Monumenten krijgen schilden ter herkenning

Cultuurwethouder Hellendall markeert zondag (10 september) met het aanbrengen van een schild het voormalige spoorstation aan de Stationsstraat, in het Oude Dorp, als gemeentelijk monument. Hij doet dat in het kader van de Open Monumentendag.

Om 13.45 uur arriveert de wethouder met een van de oude Amsterdamse (museum) trams, die zondag weer rijden van Haarlemmermeerstation naar Bovenkerk. Zie www.museumtram.nl.Amstelveen heeft acht gemeentelijke monumenten: de spoorwegwachterswoningen en het station langs de museumtrambaan. Ze krijgen de komende maanden allemaal een schild als monumentaal kenmerk.

Lees ook:Vaders op vaderdag gratis met museumtram
Lees ook:Burgemeester trouwt eerste paartje in museumtram
Lees ook:Gratis rit met museumtram
Lees ook:Route voor smartphone Open Monumentendagen
Lees ook:‘Op Reis’ thema van Monumentendagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.