Fusie organisaties jeugdhulp

naamloosVoor jeugd en gezinnen is er nu Kenter Jeugdhulp. De nioeuwe naam waaronder Jeugdriagg Jnoord-Holland Zuid en de opvoedhulp van het OCK ‘Spalier’ zijn gefuseerd. Men kan er terecht voor hulp op het gebied van opvoeden en geestelijke gezondheidszorg.

Kenter Jeugdhulp schier tekort als men het zelf niet meet afkan en professionele hulp nodig is. Het gaat om kinderen, toeners en jong volwassenen (tot 23 jaar). Men dag zeven dagen per weeg, 24 uur per etmaal een beroep op de organisatie doen. Zij voert de slogan ‘Dichtbij en Deskundig’, aansluitend bij de hulp die wordt geboden in de centra voor Jeugd en Gezin.

Die worden door Kenter oo ondersteund. Volgens Kenter hoeven cliënten wegens de effiency binnen het netwerk niet telkens opnieuw hun verhaal te vertellen als zij extra hulp nodig hebben. Door de fusie en het daarmee gepaard gaande combineren en integreren van disciplines is het aantal mogelijheden vergroot, zegt ze. Door de krachtenbundeling wordt volgens de organisatie bijgedragen aan het gemeentelijke sociale domein.

In concreto kan men er terecht met klachten over overlast, autisme, schoolverzuim, kindermishandeling, jeugdwerkloosheid en dakloosheid. Zie www.kenterjeugdhulp.nl

 

Lees ook:Hulp kinderen verslaafde ouders
Lees ook:235 miljoen voor jeugdhulp in regio
Lees ook:Bewonersmeeting over onderlinge hulp in B’kerk
Lees ook:B&W: plan voor nieuwe zorgtaken
Lees ook:Met alle zorghulpvragen straks naar AV-loket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.