Bewonersmeeting over onderlinge hulp in B’kerk

Noorddamcentrum

‘Hoe helpen wij elkaar?’ Dat is het thema van de bewonersavond in Bovenkerk, die woensdag 15 februari (20:00 uur) wordt gehouden in het Noorddamcentrum aan de Noorddammerweg 1. Er is weer veel te vertellen over de plannen van de ‘Parel aan de Poel’, zoals Bovenkerk zich tegenwoordig noemt, laat de organisatie weten.

Op de bewonersavond wordt ook de activiteitenagenda voor dit jaar doorgenomen.

Verder wordt het zogenoemde Amstelveenloket gepresenteerd, waar men terecht kan voor zeg maar maatschappelijke ondersteuning en talloze zorg-gerelateerde zaken.

Elena Nabatova en Hugo van der Kooij vertellen waarvoor men terecht kan bij Vita-Amstelland. Medewerkers van het Zonnehof maken de aanwezigen duidelijk wat de hulp van vrijwilligers betekent voor de bewoners daarvan. Aan de hand van een paar stellingen gaat men met elkaar in gesprek over de vraag hoe hulp is te bieden aan Bovenkerkers die soms hulp kunnen gebruiken en of het Bewoners Platform hierin een coördinerende rol kan vervullen.

 

Lees ook:Bovenkerkers moeten ‘zelfredzamer’ worden
Lees ook:Sloop van De Luwte – bewoners verhuisd
Lees ook:Bovenkerk wil verbouwing Noorddamcentrum
Lees ook:Finnen bekijken vrijwilligerswerk AV
Lees ook:Met bakfiets de wijk in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.