Sloop van De Luwte – bewoners verhuisd

De Luwte wordt gesloopt

In het gloednieuwe zorgcentrum Zonnehof in Bovenkerk hebben 48 dementerende voormalige bewoners van De Luwte een andere behuizing gekregen. Zij verhuisden dinsdag (18 augustus). In Zonnehof leven zij in een soort gezinsomgeving. Het centrum is onderdeel van Zonnehuisgroep Amstelland en bestaat uit twee gebouwen. Elk gebouw heeft vier appartementen met zes bewoners, die ieder een eigen slaapkamer hebben en een gezamenlijke woonkamer. De komende week verhuizen de overige bewoners van De Luwte naar een tijdelijke behuizing. Er wordt namelijk een nieuw centrum met 52 appartementen gebouwd naast het zorgcentrum aan Wimbledonpark. De oude Luwte wordt gesloopt. Daar komt in de toekomst een met Zonnehof vergelijkbare voorziening voor eveneens 48 bewoners in dezelfde doelgroep, plus nog eens zestig zorgflats

Lees ook:Hoogbouw voor senioren
Lees ook:Nieuw zorgcentrum aan Wimbledonpark
Lees ook:‘Sociaal afhaalpunt’ in De Luwte een trekker
Lees ook:‘Droomvakantie’ bewoners De Luwte
Lees ook:De Luwte krijgt ‘sociaal afhaalpunt’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.