Informatieve bijeenkomst City Garden

The-City-Garden-825x510In de bibliotheek aan het Stadsplein is er op woensdag 16 december (19.30 uur) een informatieve bijeenkomst over het te bouwen complex The City Garden in Stadshart. De bouw start in januari. Het gebouw aan de Van Heuven Goedhartlaan, tegenover de Stadstuinen, gaat 77 koopappartementen bevatten, een hotel met restaurant en winkels met parkeerplaats op eigen terrein.

De informatiebijeenkomst wordt georganiseerd door gemeente en de aannemer. De werkzaamheden met het plaatsen van een damwand rond de bouwlocatie. Direct betrokkenen, onder wie omwonenden en bedrijven, zijn er voor uitgenodigd. Zij krijgen een toelichting op de bouwwerkzaamheden, aan- en afvoerroutes en de planning. Inloop vanaf 19 uur. Opdrachtgever van het project is Zhonghongjian Holland en de aannemer is Lokhorst Bouw en ontwikkeling.

Naar verwachting is het eind 2017 gereed. De gemeente begeleidt de werkzaamheden in de openbare buitenruimte. Zie ook www.amstelveen.nl/werkinuitvoering.

De ontwikkelaar streeft ernaar ondernemers of winkeliers aan te trekken die qua aanbod aansluiten bij de behoefte van de toekomstige bewoners van de appartementen en de hotelgasten. De verkoop van de appartementen start

12 december.

 

Lees ook:Bouw hotel in Stadshart gaat beginnen
Lees ook:Informatie-avond verbouwing wc Westwijk
Lees ook:Bouw starterswoningen Suze Groeneweglaan begonnen
Lees ook:Woongroep Holland koopt 12 flats in Vijverpark
Lees ook:Binnenkort start verkoop flats op garage bij ex-V&D pand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.