Woongroep Holland koopt 12 flats in Vijverpark

Directeur Jan van den Berg Jeths van Woongroep Holland heeft het koopcontract ondertekend voor twaalf tweekamer appartementen aan de Kastanjelaan. Ze maken deel uit van het project Vijverpark en worden gekocht van Proper Stok. De appartementen worden toegevoegd aan de sociale kernvoorraad huurwoningen van Woongroep Holland. De twaalf flats zijn onderdeel uit van het zes verdiepingen tellende Parkblok, waarin ook 24 koopwoningen komen. Vijftien andere koopappartementen zijn ondergebracht in het Vijverblok. Beide blokken samen vormen het Vijverpark.

 

Medio 2009 wordt via WoningNet gestart met de aanbieding van de twaalf  huurappartementen. Volgens planning worden de eerste woningen medio 2010 opgeleverd. Met de koop van deze woningen verstevigt Woongroep Holland haar marktpositie als grootste corporatie in Amstelveen. Dit project kwam tot stand in samenwerking met de gemeente en de Proper-Stok Groep.

Lees ook:Startsein bouw 243 woningen Kopstukken in Westwijk
Lees ook:Koopflatjes voor startende singles
Lees ook:Bouw starterswoningen Suze Groeneweglaan begonnen
Lees ook:Bouw senioren- en zorgflats Langerhuize van start
Lees ook:Ruim 50 appartementen op Veenendaalplein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.