Binnenkort start verkoop flats op garage bij ex-V&D pand

De verkoop van de 42 woningen bovenop de nieuwe parkeergarage van het voormalige V&D complex – straks dus naast Hudson’s Bay – start over enkele maanden. Dat meldt makelaar Brockhoff. Het bouwproject heet toepasselijk Up Mountain en bestaat uit 42 appartementen. Kenmerkend voor het te bouwen pand is volgens Brockhoff de getrapte vorm aan de zuidkant, waardoor daar royale terrassen ontstaan. Ook niet aan die kant gelegen appartementen krijgen buitenruimten. Die zijn 16 m2 voor de kleinste appartementen, 75 m2 voor iets grotere en meer dan 400m2 voor het penthouse van 385 m2.

De bestaande parkeergarage is inmiddels gesloopt, binnenkort start de bouw van de nieuwe. Zodra de parkeergarage op hoogte is, gaat de bouw door met die van appartementen UpMountain. Naar verwachting wordt dat eind dit of begin volgend jaar.

Op de 7e verdieping, direct boven de garage, komen veertien appartementen waarvan vier maisonnettes met een slaapverdieping op de 6e laag. De appartementen variëren in grootte van 75 tot 151 vierkante meter.

Inrichting

Op de 8e verdieping zijn elf appartementen gepland, in grootte variërend van 92 tot 180 vierkante meter. Op 9e verdieping komen negen appartementen van 94 tot 228 vierkante meter met terrassen van boven de 100m2. De tiende verdieping telt nog maar zeven appartementen (94 tot 264 vierkante meter) en de elfde nog maar drie (193 tot ruim 300 vierkante meter). Op de twaalfde etage komt alleen het penthouse van 384 vierkante meter en terrassen..

Interieurarchitecte Mariska Jagt helpt bewoners bij een indeling die past bij hun leefsituatie, zegt Brockhoff.

 

Lees ook:Woonblok op parkeergarage Hudon’s Bay
Lees ook:Villa’s aan de Poel
Lees ook:Hotel, kantoren en woningen op plaats nutsgebouw
Lees ook:Bouw GreenCourt (Westwijk) start in november
Lees ook:Nieuwe De Ruyterschool bijna 3000 m2 groot

Eén reactie op “Binnenkort start verkoop flats op garage bij ex-V&D pand

  1. Heikneuter

    Er is zo’n tekort aan woonruimte, dan snap ik niet hoe er hier vergunning af gegeven kan worden voor appartementen met zulke grote terrassen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.