Buurthulpdienst zoekt vijrwilligers

VrijwilligerscentraleDe Buurthulpdienst, onderdeel van Vrijwilligerscentrale Amstelland, zoekt weer vrijwilligers om in een aantal wijken hand- en spandiensten te verlenen. De dienst doet dat primair aan ouderen en mensen met een beperking.

Een oudere heer in Elsrijk zoekt een maatje om mee te praten, liefst iemand die ook van klassieke muziek houdt. In Waardhuizen wil een als gevolg van de ziekte van Parkinson enigszins in mobiliteit beperkte man (66) uitstapjes maken met een vrijwilliger.  

Een vrouw van 98 in Keizer Karelpark zoekt een vrijwillig(st)er op de zaterdag voor spelletjes en / of praatcontact over het katholieke geloof. Een ene oude, enigszins vergeetachtige vrouw in dezelfde wijk zoekt iemand om mee te wandelen.

Verder is de dienst op zoek naar vrijwilligers die willen klaverjassen of iemand vervoeren naar een klaverjasclub.  Van september af hoopt een vrouw in Randwijck op een vrijwillig(st)er om boodschappen te doen. Een slechtziende vrouw in Patrimonium wil graag fietsen met de tandem. En een dame in Middenhoven wil graag praten over haar jeugd in Indonesië. Eventueel een levensboek schrijven met behulp van een vrijwilliger.

 

In Elsrijk zoekt een vrouw met slechte gezondheid een vrijwilliger om mee te praten en in de Operabuurt (Bankras) wil een dame van 59 hetzelfde, maar ook er op uitgaan, te wandelen of culturele activiteiten bij te wonen.

 

Een man van 69 in Elsrijk wil graag regelmatig met een vrijwilliger naar een museum. En een man van 91 in Elsrijk, die van geschiedenis (wereldoorlogen, forten), spoorwegen en het declameren van gedichten houdt, wil deze hobby’s graag delen met een vrijwilliger.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de Buurthulpdienst tijdens het spreekuur op maandag- en woensdagochtend 9.00-11.00 uur: 020 - 7603400 of mobiel via 06-51579365. Of via e-mail: [email protected].

Lees ook:Buurthulpdienst zoekt klaverjasser en andere vrijwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer vrijwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer veel vrijwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt aantal vrijwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer tal van vrijwilligers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.