Buurthulpdienst zoekt weer vrijwilligers

DE BUURTHULPDIENST, onderdeel van Vrijwilligerscentrale Amstelland, zoekt weer vrijwilligers voor hulp aan ouderen en mensen met een beperking in diverse wijken. Voor een man in Westwijk bijvoorbeeld iemand die alleen maat af en toe een praatje komt maken. En een rolstoelster in Middenhoven wil graag met een vrijwillig(st)er samen boodschappen doen. In het Stadshart zoekt een dame een vrijwilliger met een medische achtergrond om haar te helpen na een operatie weer te leren lopen met een rollator.

En dan is er de Spaanstalige vrouw in de wijk Patrimonium, die ook gewoon een praatcontact zoekt.  Net als trouwens de van oorsprong Braziliaanse, die Frans en Portugees spreekt. Ook wel Nederlands, maar met een accent. Zij wil ook graag af er toe een praatje maken, woont in Kostverloren en is 92.

In Elsrijk wil een dame graag af en toe met een vrijwilliger per auto naar een museum. De onkosten daarvan worden vergoed. En een blinde man in Groenelaan wil geregeld een stukje lopen onder begeleiding van een vrijwilliger. Een invalide man in dezelfde wijk zoekt iemand om boodschappen mee te doen.  Een oudere vrouw in Elsrijk wil graag uitstapjes met een vrijwillige chauffeur maken. Zij heeft zelf een auto, waar haar rolstoel in kan.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Inge Veraar tijdens het spreekuur op maandag- en woensdagochtend 9.00-11.00 uur: 020 – 7603400. Of mobiel via 06-22691437.   E-mail: [email protected]

 

 

 

Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer vrijwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt vijrwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer tal van vrijwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer vrijwilligers
Lees ook:Weer vrijwlligers in wijken gevraagd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.